Ik help je met...

Het geven van lading aan jouw merk, product of dienst

Waar ben ik in thuis?

Laat ik met de deur in huis vallen: ik ben niet goed in alle soorten marketing- en communicatiewerkzaamheden. Dat vind ik ook niet erg, want dat is in mijn ogen onmogelijk. Er vallen talloze werkzaamheden onder marketing en communicatie. Van billboard campagnes tot e-mail marketing en van Facebook advertenties tot Tv-reclames. Ook niet iedereen is goed in Nederlands, wiskunde, Frans én natuurkunde. Ik geloof erin dat je door jezelf te specialiseren optimale resultaten behaalt.

Heb je een vraagstuk en twijfel je of het bij mij past? Schroom niet om contact op te nemen! Ik werk samen met verschillende professionals uit de communicatiebranche die je wellicht wél kunnen helpen.

Hieronder lees je waar ik mij dag in, dag uit mee bezighoud.

(SEO) Tekstproductie

Op zoek naar teksten met karakter? Teksten die jouw merk, product of dienst perfect omschrijven - zonder extreem commerciële insteek? Ik schrijf ze voor je!

In het hedendaagse medialandschap is het moeilijker dan ooit om de aandacht van de lezer vast te houden. Mijn docent journalistiek vertelde me ooit: 'schrijven is schrappen.' Mensen lezen niet meer, maar scannen Google, een journalistiek item of website. Tenzij de lezer geboeid raakt. Et voilà: daar zorg ik voor. Ik help je met:

(SEO) Webteksten

Direct mails

Redactiewerk

Websitebouw: binnen een dag live!

Week in, week uit contact met een marketeer/ICT-bedrijf, zelf urenlang ‘rommelen’ totdat iets werkt, een contactformulier waar voortdurend spam in verschijnt… Een website is essentieel voor je organisatie, maar kan je veel hoofdpijn bezorgen.

Gelukkig is het ook mogelijk een website te laten bouwen - en onderhouden(!) - zonder hoofdpijn. De afgelopen periode heb ik verschillende professionele websites gebouwd in een systeem dat uiterst efficiënt, eenvoudig en snel werkt. 

Ik kan een professionele website bouwen voor jouw organisatie. Dat al binnen één dag. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt; indien gewenst verzorg ik ook de websiteteksten, (drone)foto- en/of videografie en integratie van Google Analytics. 

Neem contact op

Productie sociale media content

"We moeten deze week eigenlijk nog iets op Facebook plaatsen", zegt Jantje, de verkoopmanager op vrijdagmiddag, 15:30. "Ik vraag Karin [receptioniste] wel om gauw iets in elkaar te flansen." Vervolgens plukt Karin de eerste beste nietszeggende smartphone foto uit de cloud. Wat volgt? Een post met twee spelfouten, zonder hoofdletters, tags en relevante inhoud. Niet echt professioneel, toch? Voor veel ondernemers een vervelende, maar herkenbare situatie.

Is jouw core business auto's verkopen en barst je van het werk? Dan is het logisch dat je geen zin en tijd hebt om je - naast een stapel administratie - ook nog eens over online marketing te buigen. Think smart, not hard: laat mij je helpen. Samen brengen we in kaart wat jij wilt bereiken op online gebied. Dat kan variëren van meer sales tot imagoverbetering. Op basis van de doelstellingen én data maak ik een plan en creëer ik content die past bij jouw merk, product of dienst.

Bekijk projecten

Merk- en marktonderzoek

Waar zitten je klanten? Hoe zien deze eruit? Hoe bereik je ze? Hoe kijken ze naar je merk?

Veel ondernemers weten in grote lijnen de antwoorden op bovenstaande vragen. Totdat er zich een marketing-, verkoop- of communicatieprobleem voordoet. Dan zitten ze met de handen in het haar. Ik help je met merk- en marktonderzoek. Ook preventief. Loopt je bedrijf goed, maar vraag je je af waar jullie over vijf jaar staan? Op basis van uitgebreid onderzoek zijn negen van de tien vraagstukken op te lossen. 

Bekijk projecten

Drone foto- en videografie

Je doelgroep het wow-effect geven? Dat kan met spectaculaire luchtfoto- en videografie op maat. Ik heb een DJI drone waarmee ik haarscherpe beelden maak van wat jij maar wilt. Daarnaast ben ik in het bezit van een Europees A1, A2 en A3 drone certificaat en exploitatienummer van de RDW. Dat maakt dat ik bevoegd ben om op alle toegestane plaatsen te vliegen.

No Fly Zones

Door de toenemende populairiteit van dronevluchten zijn er steeds meer beperkingen met betrekking tot de inzet van een drone, ofwel: unmanned aerial vehicle (UAV). Mede daardoor is het op verschillende plaatsen niet toegestaan om met een drone te vliegen. Voorbeelden hiervan zijn gebieden rondom vliegvelden, havens en overheidsinstanties. Wil je graag drone opnames laten maken, maar twijfel je of ik de drone mag bedienen op de door jou gewenste plek? Kijk dan of de gewenste opnamelocatie in een No Fly Zone valt via deze link.

Neem contact op