Cases

De meest uiteenlopende opdrachten voor een gevarieerd klantenbestand

Een greep uit mijn werkzaamheden

Op deze pagina vind je een beperkte selectie van mijn uitdagende opdrachten voor een divers klantenbestand. Meer cases zien of gewoon eens babbelen? Neem dan contact op - de koffie staat klaar!

 

Neem contact op

SEO-tekstproductie: RacingNews365

Sinds februari 2023 schrijf ik meerdere dagen per week nieuwsartikelen en achtergrondverhalen voor RacingNews365. Bij het schrijven van de teksten ligt de focus op Search Engine Optimization (SEO). Door toedoen van de teksten genereert RacingNews365 meer websiteverkeer, wat resulteert in meer advertentie inkomsten én meer content op maat voor de doelgroep.

Bekijk deze case

Onderzoek: merkpositionering Roosen Zwembaden

Roosen Zwembaden realiseert bouwkundige en prefab privézwembaden. De organisatie is marktleider in Zuid-Nederland. Een combinatie van snelle groei en een breed scala aan werkzaamheden leidde ertoe dat de positionering en communicatiestrategie van Roosen door de jaren heen onduidelijk werd. Een half jaar lang deed ik onderzoek naar het merk 'Roosen' en haar markt. Op basis van de vergaarde informatie schreef ik een communicatieplan voor de zwembadproducent.

Bekijk deze case

Tekstproductie: nieuwsartikel Historic Grand Prix

Voor de Historic Grand Prix Zandvoort schreef ik een tweetalig nieuwsartikel dat is geplaatst in het luxeuze nieuwsblad Sotheby's. Het item geeft een inkijkje in het evenement. Het schrijfdoel? Potentiële bezoekers over de streep trekken.

Bekijk deze case

Drone videografie: projecten Kozijnmakers Groep

De Kozijnmakers Groep bestaat uit twee bedrijven: De Waal Kozijnen uit Veen en Merkx Kozijnen uit Dongen. De organisatie produceert en monteert zowel houten als kunststof kozijnen. Recent filmde ik een aantal door De Waal en Merkx gerealiseerde projecten met mijn DJI Mini 3 Pro drone.

Bekijk deze case

Sociale media content: CM.com Circuit Zandvoort

In het tweede jaar van mijn HBO-studie liep ik stage bij Nederlands' enige echte Formule 1-circuit. Ik kreeg destijds de opdracht om alle sociale mediakanalen te optimaliseren. Na mijn stageperiode bleef ik op afstand betrokken bij de invulling van de online communicatie. Daarnaast was ik in 2021 en 2022 als content manager aanwezig tijdens de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Bekijk deze case

Tekstproductie: magazine voor MKB-Nederland

Samen met een vijftal andere journalisten maakte ik in opdracht van MKB-Nederland het magazine 'OWN IT.' Het magazine richt zich op startende ondernemers. Het bevat succesverhalen, tips & tricks, de valkuilen van het ondernemen en meer.

Bekijk deze case